Parrådgivning - Parterapi


I mange parforhold oplever begge partnere, at de ikke bliver lyttet til. Det, de siger, bliver ikke hørt eller modtaget, som de havde tænkt sig. Dette kan skabe grundlag for mange konflikter, skænderier eller tavshed.


Det handler om at blive hørt og forstået på de intentioner, som vi har med det, vi siger til hinanden. Det er ikke det samme,som at vi skal være enige i det, vi siger til hinanden.Tværtimod har undersøgelser vist, at vi har over 60% som vi aldrig bliver enige om.

Vi kan somme tider komme ind i en negativ spiral, hvor vi kunne ønske os, at den anden bare ville ændre sig bare en lille smule, og så ville alt være godt. Vi oplever at vi har forsøgt alt, men intet hjælper. Vi kan føle vrede, ked af det, afmagt og opgivenhed mm.

Parterapi handler om at få det parforhold, som I ønsker jer og føler jer rigtig godt tilpas i.

Det parforhold er der mulighed for at få ved at  I blive bevidste om jeres samspil og de kommunikationsmønstre, som I har udviklet og som I ønsker at ændre. Det vil give muligheder for at udvikle nye og mere hensigtsmæssige kommunikationsmønstre og dermed bedre kontakt. Dermed vil der opstå en positiv spiral som vil give mere rummelighed og livsglæde.

I vil have glæde af parrådgivning / parterapi, hvis f.eks.:
° Du og din partner ikke forstår hinanden.
° I gerne vil lære at løse konflikter på en konstruktiv og fredelig måde.
° I overvejer skilsmisse.
° I trænger til en positiv udvikling i jeres parforhold.
° Du eller din partner føler jer misforstået.
° Du eller din partner føler jer svigtet.
° Du eller din partner har været utro.